сряда, 5 октомври 2011 г.

Предизвикателството на картичкофурии и годишнината на моите родители съвпаднаха. И двете са през тази седмица. Затова картичката, с която ще участвам, има следния надпис: "Честита годишнина". Родителите ми правят 24 години брак. Да са живи и здрави. Картичката е много нежно бледосиньо, но малко не се хванаха цветовете на фотоапарата. Все пак, надявам се да ви хареса!

8 коментара:

  1. Картичката е чудесна и като идея и като изпълнение и...понеже винаги се възхищавам на техниката квилинг, няма как да не ми харесва!Да са ти живи и здрави родителите и още поне 2 по 24 години да са заедно и да се обичат ..

    ОтговорИзтриване
  2. Много мила картичка!Цветният венец е толкова красив!И е чудесна рамка за снимката!Цялата картичка излъчва обич!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Великолепна картичка с много любов и романтика в нея! Харесах я много въпреки, че не съм фен на куилинга. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава -прекрасни цветя и снимка за страхотен повод :) Да са ти живи и здрави родетелите и да им правиш все такива хубави изненади !

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви много, момичета!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Щастливци са твоите родители, картичката е прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  7. Великолепна е! Нека са заедно още дълги години, а ти да ги радваш с такива нежни и красиви поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Много мила изненада си подготвила за твоите мама и татко! Сигурна съм, че ще са във възторг! Много красив куилинг:) Браво!

    Радвам се, че се включи в предизвикателството на Елшите и Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване