неделя, 23 октомври 2011 г.

Вече имам още 2 блога!

Втория блог, който създадох е за учебниците на баща ми. Тъй като аз направих неговия сайт, който се намира на адрес: http://krushkov.fmi-plovdiv.org/ трябваше и да го оптимизирам по някакъв начин. Един от най-добрите начини за оптимизация е създаването на блог, в който да има линкове и статии към сайта, който искаме да оптимизираме. Новия ми блог се намира на адрес:
http://pascal-delphi-cplus.blogspot.com/
Ако се чудите какво е това оптимизация, ще ви кажа. Това е търсачката на добрия стар гугъл да намира по-лесно сайта ви. Имам и още един сайт, който искам да оптимизирам. Това е сайтът за дървени играчки: http://www.pinokio-toys.com/
Неговия блог се намира на адрес http: //darveni-igrachki-plovdiv.blogspot.com/
Може би се чудите защо давам адреси на тези блогове. Е, те също трябва да се индексират от Гугъл, за да бъдат полезни за моята оптимизация. Дано нещата да потръгнат. Надявам се да изкарам сайтът за играчки на първа позиция в търсачката. В момента е на четвърта, като се напише: "Магазин за дървени играчки пловдив". Имам и още идеи да сложа една карта на Гугъл Мапс в сайта, за да може той да се стори още по-привлекателен на Гугъл.

2 коментара: