четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Чанта

Ето и последния ми проект, който завърших тези дни. Уших есенна пола на майка ми и останаха няколко парчета плат. Тъй като имах и една стара чанта, която вече се беше изтъркала и не ставаше за носене, реших да я "облека" в нова премяна. Съединих парчетата, добавих дъно, после разших дръжката на чантата и също я облекох в плат. А накрая направих и цветя с техниката канзаши, която е много интересна и красива. Накрая заших готовата дрешка за чантата. Така се получи 2 в 1 - здрава и красива чанта :) Ще я подаря на майка ми, за да й отива на новата пола ;) Надявам се да ви хареса! С нея ще участвам в есенното предизвикателство на двете елши.






вторник, 9 октомври 2012 г.

Лиско

Здравейте, елшички!

За вашето есенно предизвикателство, категория текстил, съм подготвила едно гобленче с лисиче. Главно присъстват най-есенните цветове - оранжево-червената гама, а за да си поиграя и още малко след като завърших с шиенето и рамкирането, добавих и малко от вашите прима цветчета. Те са ми любимите. Когато идвам към София, пак ще си взема такива. Поздрави и чудно есенно настроение!

Слънчогледи

Здравейте!

На вашето внимание представям едни топли есенни бижута. Както знаете слънчогледите цъфтят още през юли, когато отиваме към морето, но стават готови за беритба чак през есента, затова реших че може да ги включа в есенното предизвикателство на двете елши. 
Комплектът е изработен от полимерна глина, като направих и квилинг кутийка в тон, в която да се съхраняват бижутата. Надявам се да ви хареса!