неделя, 30 октомври 2011 г.

Картички комплект


Здравейте, картичкофурии! Ето и моето предложение за картички комплект. :)

сряда, 26 октомври 2011 г.

Капчици роса





Обожавам капчиците роса! Просто са толкова невероятно сладки и искам навсякъде да ги лепя! Направо искам да си купя с тонове! В случая ги използвах за коледни играчки по елхата. Стана много симпатично. Ползвам ги и за тичинки на цветя, приличат и на перлички, за всякаква украса стават. Чудесни са! Благодаря ви елшички!!!

понеделник, 24 октомври 2011 г.

Наградата ми от "Двете елши"

Благодаря много на двете елши, на тяхното съзтезание "Сладко предизвикателство", в което ме излъчиха като победителка. С ваучера за 15лв си избрах ето тези чудесийки! Никога не бях имала пънч. Като изпробвах тези малки сладурчета направо се влюбих в тях и вече непрекъснато си ги ползвам. Основно си правя дантелки с тях. Ползвах още и капчиците роса и цветенцата. А камъчетата-сърчица толкова ми харесват, че още не съм се престрашила да ги ползвам. Преди моя приятел като беше в София, ми беше донесъл и оранжеви Прима цветя. И най-накрая се престраших да ползвам и тях. Ето и резултатите:

неделя, 23 октомври 2011 г.

Вече имам още 2 блога!

Втория блог, който създадох е за учебниците на баща ми. Тъй като аз направих неговия сайт, който се намира на адрес: http://krushkov.fmi-plovdiv.org/ трябваше и да го оптимизирам по някакъв начин. Един от най-добрите начини за оптимизация е създаването на блог, в който да има линкове и статии към сайта, който искаме да оптимизираме. Новия ми блог се намира на адрес:
http://pascal-delphi-cplus.blogspot.com/
Ако се чудите какво е това оптимизация, ще ви кажа. Това е търсачката на добрия стар гугъл да намира по-лесно сайта ви. Имам и още един сайт, който искам да оптимизирам. Това е сайтът за дървени играчки: http://www.pinokio-toys.com/
Неговия блог се намира на адрес http: //darveni-igrachki-plovdiv.blogspot.com/
Може би се чудите защо давам адреси на тези блогове. Е, те също трябва да се индексират от Гугъл, за да бъдат полезни за моята оптимизация. Дано нещата да потръгнат. Надявам се да изкарам сайтът за играчки на първа позиция в търсачката. В момента е на четвърта, като се напише: "Магазин за дървени играчки пловдив". Имам и още идеи да сложа една карта на Гугъл Мапс в сайта, за да може той да се стори още по-привлекателен на Гугъл.

петък, 14 октомври 2011 г.

Here is my lavender card for http://theprettylittleribbonshop.blogspot.com/2011/10/october-challenge-anything-goes.html challange!
Thank you!

Картичка с 3D елементи

Ето я моята картичка с 3д елементи :)
С нея ще участвам в предизвикателството на картичкофуриите.

неделя, 9 октомври 2011 г.

Благодаря много на елшичките, че са ме избрали за победителка в сладкото предизвикателство! Сега специалното банерче гордо ще бляска и на моя блог!

сряда, 5 октомври 2011 г.

Коледна картичка 2

Още една картичка за предизвикателството на картичкофуриите: http://cardsaddicted.blogspot.com/
Но коледното ми настроение не свърши само с бродирането на предишната картичка. Ами реших и да направя една хартиена картичка. Докато измисля под каква комбинация да наредя заврънтулките, че да изглеждат като елха... доста време ми отне. Имах само бегъл спомен, от случайно видяна картичка в интернет, че може да се направи елха от такива елементи. Но не ми се включваше компютъра, затова включих въображението си и ето го резултатът! :) Поздрави и успех на всички момичета!!!

Коледна картичка

Картичка без никакви печати! Тези дни бях изпаднала в коледно настроение и реших да избродирам една картичка на съответната тематика. С нея ще участвам в предизвикателството на картичкофуриите: http://cardsaddicted.blogspot.com/
Надявам се да ви хареса! Нямам търпение да дойде Коледа :)
Предизвикателството на картичкофурии и годишнината на моите родители съвпаднаха. И двете са през тази седмица. Затова картичката, с която ще участвам, има следния надпис: "Честита годишнина". Родителите ми правят 24 години брак. Да са живи и здрави. Картичката е много нежно бледосиньо, но малко не се хванаха цветовете на фотоапарата. Все пак, надявам се да ви хареса!